Student Geek Challenge 2020

Student Geek Challenge er en konkurrence, hvor Novicell inviterer studerende fra hele Europa til at deltage i løsningen af ​​en programmerings- og / eller designcase. Top tre får kontante præmier og mulighed for en jobsamtale på et af Novicells kontorer i enten Aarhus, København, Barcelona, Oslo eller London.

Årets case er designet af Novicells udvikler, Malthe Bjerregaard Petersen. Han er tidligere finalist i Student Geek Challenge og er nu fuldtidsansat hos Novicell i Danmark.

Hvem kan deltage?

Hvis du er indskrevet som studerende og interesseret i at deltage i konkurrencen, så er du meget velkommen. Din studieretning og uddannelsesinstitution er underordnet. Målet er at du leverer en løsning på årets case

Årets case: Byg en commerce implementation.

Dette års case er at opbygge en fungerende commerce implementation. Deltagerne skal implementere et produkt, organisere produkter i kategorier/kollektioner og bygge et check out flow. Valget af løsning, platform og teknologi er frit.

Vi dømmer ikke ud fra specifikke frameworks eller kodesprog, og der er fuld frihed til valg af løsning, platform og teknologi. Du kan løse opgaven som et website, en smartphone-app eller noget skørt til dit tv. Bare sæt i gang og kod noget fantastisk!

I vurderingen af casen vurderer vi primært din evne til at kode – så det kræver helle ikke, at du har evner indenfor design- eller user interface designs.

Du kan løse casen selv eller teame op med en ven eller to og løse casen i en gruppe. Og du er også velkommen til at bruge materiale fra tidligere skoleopgaver.

Er du interesseret i at deltage i Student Geek Challenge 2020?

Læs mere om casen og konkurrencen her.

 

Deadline for at indlevere din løsning er den 12. april 2020.

Og det er i øvrigt ok at levere et halvfærdigt projekt. Det er faktisk meget bedre at levere et halvfærdigt produkt end ikke at indsende noget. Sidste år var 2. pladsen et halvfærdigt projekt