Novicell vinder Umbraco Award

Prisen for bedste integration 

Umbraco communitiets årlige Codegarden konference er netop løbet af stablen d. 10-12 juni i København. Og denne gang vandt Novicell prisen for bedste integration på sitet power.dk. I samme kategori blev Novicells Venma Event Platform forøvrigt kåret som en runner-up. 

Prisen for bedste integration skyldes bl.a. en intelligent integration med SAP, og en 100% custom e-Commerce-løsning, der er tilpasset POWERS behov for at håndtere en stor komplekse shopløsning med mange brands og produkter på samme platform. POWER er en ny stor kæde-satsning fra Expert, som skal presse Elgiganten position som elektronikforhandler.  

En løsning bygget til 20 gange mere trafik

POWER-sitet er bygget til at kunne håndtere et massivt trafikpres, som vi blandt andet oplever under udsalg som Black Friday. Faktisk er sitet bygget til at kunne håndtere op til 20 gange mere trafik end løsningens gængse trafikniveau.

I fremtiden skal platformen kunne håndtere over 100 millioner sidevisninger årligt. 

Men endnu en årsag til den fornemme pris er den lynhurtige interne søgning, som er bygget med elastic search. Det gør den interne søgning lige så hurtig som en Google-søgning. 

Vi delte ud af vores viden på Codegarden

Umbraco er et open-source CMS og lever af de dedikederede Umbraco-hjerner, som bidrager til det store community. Novicell er ét af de største danske Umbraco-huse med over 100 medarbejdere siddende i Aarhus og i København. Derfor var det også naturligt at dele vores seneste erfaringer med Umbraco på Codegarden.

Torsdag talte udviklingschef Martin Sørensen, teknologichef Adam Peter Nielsen og webudvikler Søren Lysdal Andersen på Umbraco-konferencen. Her bidrog de med deres oplevelser med at bygge store custom e-Commerce sites i Umbraco. Som performer lynhurtigt. 

Adam Peter Nielsen tager selfie ud over et veloplagt Codegarden publikum

Topbillede: Douglas Robar, Percipient Studios