Novicell i træsko - nyt kontor på vej i Holland

I de senere år har vi hos Novicell investeret målrettet i at udvide forretningen internationalt. Udover de danske afdelinger i Aarhus, Ebeltoft og København, er vi også til stede i London, Madrid, Barcelona og Oslo. I regnskabsåret 2019 oplevede vores London-kontor i særdeleshed en imponerende vækst trods Brexit. Væksten skyldes blandt andet at danske CMS’er vinder frem, hvilket åbner op for nye muligheder for os.

Nyt marked, nye muligheder

Nu har vi endnu en gang kigget mod nye markeder, og er derfor stolte over at kunne præsentere åbningen af en ny afdeling i Holland. Den nye afdeling, der forventes at åbne i starten af september, vil dermed blive den 8. af slagsen og det 5. europæiske land, vi opererer i. Kontoret bliver placeret i Amsterdam-området. Denne meget centrale placering i Europa byder desuden også på nemme flyforbindelser til og fra vores øvrige europæiske afdelinger.

Markedet for digitale løsninger i Holland ligner på mange måder det danske. Ligesom i UK, oplever danske CMS’er stor fremgang i Holland. Derudover ved vi at der er mange danske virksomheder, der har forretning i Holland og dermed kan få brug for en lokal digital partner, til at forbedre deres digitale performance.

Umbraco i fokus

Det primære fokus ved opstarten af den nye afdeling i Holland bliver på Umbraco. Umbraco er det Open Source CMS, der lever bedst op til vores krav til funktionalitet, fleksibilitet, kvalitet og skalerbarhed. Samtidig kan vi, ved brug af Umbraco CMS, leve op til de krav som virksomheder i det hollandske marked stiller til deres CMS. Gennem tiden har vi udviklet over 200 Umbraco-website løsninger, og derfor skal vi ikke til at starte helt forfra hver gang. I stedet genbruger vi alt det, vi kan for netop at gøre processen kortere - og ikke mindst bedre for vores kunder.

Vi søger nye, dygtige kollegaer

For at kunne levere digitale løsninger til hollænderne af samme høje kvalitet som vores kunder i de øvrige afdelinger er vant til, skal vi bruge nogle dygtige kollegaer til det nye kontor i Holland. Vi søger derfor i øjeblikket .Net/Umbraco udviklere, frontend udviklere, Online Marketing Konsulenter, samt en Tech Lead.

Hvis du kender nogle skarpe profiler, der ville passe ind, må du meget gerne opfordre dem til at kontakte os.

Du kan følge med i åbningen af den nye afdeling på www.novicell.com/nl, hvor der løbende vil komme opdateringer og informationer.

LÆS MERE OM VORES NYE AFDELING