Novicell har fået status som Umbraco Cloud Powerhouse

Novicell er verdens største Umbraco-leverandør med flere end 200 leverede Umbraco-webløsninger. Det har Umbraco selv anerkendt ved at tildele Novicell Umbraco Cloud Powerhouse stemplet, hvilket vi er meget stolte af.

Hvad er Umbraco Cloud?

Umbraco Cloud er Umbracos svar på let og smertefri drift af Umbraco CMS-løsninger. Ud over cloud hosting tilbyder Umbraco Cloud også en række workflow tools der gør selve implementeringsarbejdet lettere for de enkelte udviklingsteams. For kunder og redaktører giver Umbraco Cloud-løsninger dernæst gode muligheder for at redigere og publicere indhold sideløbende med at der bliver udviklet nye funktioner i et separat miljø. Som en ekstra bonus er opdateringsprocessen for selve Umbraco CMS’et langt mere gnidningsfri. Det sker nemlig automatisk, hvor man i mange tilfælde ellers ville skulle bruge udviklingstimer på selv mindre opdateringer.

Hvad vil det sige at være et Cloud Powerhouse?

Først og fremmest betyder statussen som Cloud Powerhouse, at Umbraco anerkender vores ekspertise inden for Umbraco Cloud. Dernæst giver det vores kunder god garanti for at vi kan levere effektivt på platformen.

Statussen som Cloud Powerhouse giver Novicell og frem for alt vores kunder en række fordele. For eksempel har vi en eksklusiv adgang til Cloud rådgivning fra Umbraco på nye Umbraco Cloud projekter.

Novicells Umbraco ekspertise

Interdan Bil er en privatejet bilimportør i Norden, der overtog importen af Opel i Danmark og Sverige i 2018. De kom derfor til Novicell med et behov for at kunne afvikle forskellige kampagner og sende unikt content ud for mere end 100 forhandlere. Valget faldt i samarbejde med Novicell derfor på en Umbraco Cloud løsning, hvor indholdet på de 100 forhandleres sites kan styres centralt på forskellige niveauer: Content kan skubbes ud til alle forhandlere, til en enkelt forhandler eller til en enkelt lokalitet. Opel løsningen er et fremragende eksempel på hvordan Umbraco Cloud kan være med til at give et dynamisk og fleksibelt miljø for dit digitale content.

Læs Interdan Bil casen

Novicell har over 80 udviklere ansat med indgående kendskab til Umbraco, og med flere end 200 leverede løsninger vidner dette om at vi er verdens største Umbraco-leverandør. En af de første Umbraco Cloud-løsninger vi leverede, var sågar Umbraco.com. Vi har et mangeårigt samarbejde med Umbraco HQ, og har været Umbraco Gold Partner siden 2011. Gold partnerstatussen sikrer os blandt andet support direkte fra Umbraco HQ. Dette gavner ikke kun os som Umbraco udviklingshus, men også vores kunder, som trygt kan regne med os som deres digitale samarbejdspartner. Derudover giver Gold partnerstatussen vores Umbraco-udviklere mulighed for at holde sig opdateret via Umbraco Training Courses på det såkaldte Gold Partner Academy.

Det er ikke første gang…

Det skal ikke være nogen hemmelighed at det heller ikke er første gang at Umbraco har anerkendt Novicells ekspertise. I 2018 vandt Novicell to Umbraco awards for “Best designed site” med Lighthouseaarhus.dk og “Jury’s Choice” for Benns.dk.

Umbraco uddeler hvert år priser til personer, der bidrager aktivt til det internationale Umbraco-community. De får titlen most valuable people (MVP). Senest i 2019 blev Søren Gregersen udnævnt til Umbraco MVP. Vi er naturligvis stolte over anerkendelserne fra Umbraco og vil glæde os til at levere endnu flere prisvindende Umbraco-løsninger. Og hvem ved, måske bliver din løsning den næste.

 

Hver løsning er forskellig og har specielle tekniske og forretningsmæssige krav. Du kan læse meget mere om vores Umbraco-kompetencer og kontakte os for mere information om hvordan du ved hjælp af den rette teknologi kan opnå dine forretningsmål.

Læs mere om Umbraco og vores Umbraco-kompetencer