Mød vores nye spanske kollegaer

For nyligt kunne du læse i den danske presse, at Novicell har købt et spansk digitalt bureau. Her kan du læse lidt mere om baggrunden for samarbejdet og de videre planer.

I 2014 mødte vi Lecoati på årets Code Garden (Umbraco Festival). Nærmere bestemt var det grundlæggerne af virksomheden, Antoine Giraud og Leandro Benitez, der gjorde indtryk på os, da de holdt et indlæg om deres videreudvikling af kernen i Umbraco.

Kort tid herefter indledte Novicell og Lecoati et samarbejde, og siden har vi været fælles om flere udviklingsprojekter.

Hvem er Leocati?

Novicells nye kontor i Barcelona beskæftiger disse 9 medarbejdere, og har særligt udviklingskompetencer inden for CMSerne Umbraco og Sitecore, hvor de også er officielle partnere.

lecoarti

Deres tilgang til webudvikling er baseret på de samme principper som resten Novicell: SCRUM-baserede/agile processer, tests og sund fornuft.

Ny lokation, samme formel

Planen er, at kontoret skal fungere som selvstændig enhed under navnet Novicell – ganske som vores afdeling i København. De skal hovedsageligt skal servicere spanske kunder og vækste på dette marked, ressourcerne skal dog også kunne leveres på tværs af landegrænser.

Fordelen for vores kunder bliver først og fremmest endnu flere kompetence udviklingsressourcer.

Novicells direktør, Per Kirchner, regner med, at den spanske udvikling vil følge den danske:

- Vi har vist, at vores tilgang til markedet og vores interne forretningslogik er en solid vækstformel, så nu lægger vi simpelthen formlen ned over nogle fantastisk dygtige, spanske udviklere. Jeg er overbevist om, at resultatet vil blive vækst som i Danmark, siger Per Kirchner.

Besøg Lecoatis engelske website >>

Link til pressemeddelelser om årsregnskab og den nye, spanske afdeling