Ledelsens 5 trin til digital transformation

I Novicell oplever vi en stor interesse for digitalisering fra alle typer af organisationer og brancher. Fra både store og små organisationer. Og fra både B2C og B2B. Alle efterspørger en køreplan for, hvordan de transformerer deres forretning digitalt.

Men ifølge Forbes lykkes 84 % af virksomhederne ikke med den tiltænkte digitale transformation!

Man kan sikkert diskutere definitionen af ”ikke at lykkes”. Men vores erfaring i Novicell er, at rigtig mange virksomheder ikke lykkes i den udstrækning og i det tempo, som det var intentionen.

Hvorfor er der så langt fra intentionen om at udnytte de digitale muligheder - til den reelle eksekvering og de ønskede resultater? Det kommer Digital Strategy Manager Heidi Collin med sit bud på. 

Få adgang til ny artikelserie om digital transformation

De næste 5 uger får du 5 artikler, 1 for hver uge. Her fortæller vi om de 5 største udfordringer, som Novicells konsulenter møder ude i diverse organisationer - og som i vores optik netop er de væsentligste årsager til, at så mange virksomheder endnu ikke oplever den forventede effekt af deres digitale tiltag.

Du kan bruge de 5 artikler som en trin-for-trin guide til at skabe de nødvendige rammer, der gør det muligt for jer at lykkes med jeres digitale transformation.

God læselyst og god rejse!

Få adgang til de 5 artikler her