Giv designet feedback i InvisionApp

Når vores designafdeling skal præsentere et nyt digitalt design for en virksomhed, sker det ofte online. Virksomheden kommer herefter med deres inputs, og der er dialog frem og tilbage omkring justeringer af designet.

Tidligere foregik godkendelsesprocessen ofte over mail. Det blev hurtigt til en længere korrespondance med en masse statiske billeder og mange lange forklaringer. Vi savnede derfor et værktøj, hvor:

• alle involverede kan komme med inputs
• alle taler om de samme detaljer
• ingen idéer bliver glemt

Vi har testet forskellige værktøjer de seneste år, og InvisionApp er hurtigt blevet vores favorit. Her får du en kort præsentation.

Designerens præsentations-wingman

Kort fortalt er InvasionApp en platform, hvor man opretter designprojekter, uploader sine designs, og herefter har man så en række muligheder. 

Blandt andet kan du lave designet klikbart og opsætte små animationer, så man fx kan se, hvordan den digitale designer synes, at menuen skal folde sig ud. 

Feedback, direkte i værktøjet

Den største fordel ved at bruge InvisionApp er, at dialogen mellem designer og kunde ligger direkte i browseren. Du kan nemlig oprette små kommentarer hvor som helst i designet.

Hvis du gerne vil kommentere på, hvordan et billede ser ud, klikker du blot tæt på billedet, og du får mulighed for at skrive en kommentar. Herefter kan en anden svare på kommentaren - og til sidst markere det som afklaret.

invisionapp

Hele feedbacken er dermed samlet ét sted - i stedet for spredt i 1.000 mails.

Lettere kommunikation og nye muligheder

InvisionApp har flere features såsom mood boards og filhåndtering. Man kan endda designe direkte i InvisionApp, mens det bliver streamet til inviterede. InvisionApp understøtter forskellige platforme til at vise ens design på - både mobiltelefon, computer og tablet.

Vi har hurtigt taget værktøjet til os som en del af vores daglige kommunikation med kunderne. Og vi glæder os til at se, hvad der kommer af nye features i 2016.