Go to content

Display annoncering – Sådan kan du skabe gode resultater

I dette blogindlæg fortæller vi, hvordan man kan balancere tal, teknik og målgrupperne, når man laver display annoncering.

Published april 29, 2022

Du kan sagtens skabe gode resultater med display annoncering. Men hvad er gode resultater? 

Gode resultater kan godt være ”awareness”, men det kan også sagtens være trafik til ens website eller konverteringer til salg, som du kan læse om længere nede.  

For at skabe gode resultater, handler det kort sagt om at udvikle display annoncering, der virker på slutbrugeren – hvilket jo er meget åbenlyst.  

Men hvordan gør man så det?  

Baseret på vores erfaring fra forskellige kunder på tværs af brancher, så er der faktisk nogle universelle koncepter, der øger performance og resultater på display kampagner. 

Vores erfaring 

Vores erfaring er, at der kan være mange grunde til, at det ikke altid virker efter hensigten, men som sagt, så er der nogle universelle koncepter, der efter vores erfaring ser ud til at virke rigtig godt det meste af tiden. 

Jeg plejer at sige, at der findes to store udfordringer, som begge skal løses godt før man kan opnå gode resultater. 

  1. Den kreative udfordring 
    Udvikling af det rigtige koncept, kommunikationen og ikke mindst det visuelle udtryk

  2. Den tekniske udfordring 
    Valg af målgrupper, korrekt opsætning og målretning af kampagnen 

 

Det er vigtigt at have lige stor fokus på begge udfordringer, fordi ellers risikerer du at spilde dine penge. Uden god eksekvering af begge ting, får man ikke gode resultater, efter vores erfaring. 

Kreativer
Hvis kreativerne (selve annoncerne) ikke er gode nok, vil der aldrig blive skabt gode resultater. Slutbrugeren ved fx ikke, om de er i den ”rigtige målgruppe”. Det eneste de ser, er kreativerne.  

Målretning

Omvendt så skal målretningen på kampagnen være rigtig. Hvis man viser gode kreativer for det forkerte publikum, så er det helt lige meget. Ved at vægte begge udfordringer lige meget, kan du rent faktisk opnå dit ønskede resultat til en ”billig” pris. Så derfor skal man heller ikke undervurdere det. 

Kreativer er super vigtige 

Vi oplever ofte, at vores kunder er meget fokuserede på tal, teknik og målgrupperne, når de laver display annoncering. Det er i og for sig en god ting. Dog er det visuelle udtryk lige så vigtig, for at sikre sit ønskede outcome. Brugeren ser som sagt kun det visuelle udtryk og ikke målgruppen de er i. Derfor er det vigtigt ikke at miste fokus på det visuelle udtryk på sine bannerannoncer, når man udvikler display kampagner.  

Hør mere

Hvis du har lyst til at høre mere om udvikling af display kampagner, der kan skabe gode resultater, så sig endelig til. Om det så er i forhold til det kreative eller det tekniske aspekt, så er du velkommen til at tage kontakt. Vi vil rigtig gerne hjælpe med at booste performance, rådgive omkring udvikling af display kampagner eller lave et ”check” af jeres tidligere kampagner. 

Vil du gerne vide mere om display annoncering, så kontakt mig gerne:

Artjom Akimov
Senior, Paid search specialist
Send mig en email