Novicell - hjælp til forretning online

16 års erfaring i resultater. Grundigt dokumenteret.

Novicell er en danskejet virksomhed, som har eksisteret i 16 år med en uafbrudt række af positive regnskaber.

Novicells mission er kort fortalt at hjælpe virksomheder med at skabe Forretning Online. Funda-mentet for dette er at have et solidt kendskab til vilkårene for kundernes forretning - og naturligvis de tekniske kompetencer på plads.

Derfor kan du altid booke en konsulent til forretningsmæssig sparring. Og derefter til en snak om teknik. Det gælder både opgaver inden for softwareudvikling og opgaver i forbindelse med online salgs- og marketing.

Vi oplever store fordele ved at have ledelsesrådgivning, marketingekspertise, kreative design- og tekstressourcer i samme hus som vores stab af tekniske projektledere og softwareudviklere.

Kort fortalt, så betyder det at vi kan implementere de løsninger, som vores konsulenter anbefaler at du bygger. Og bagefter kan vi følge op på effekten - og dokumentere dette.

Vi synes at tiden er vokset fra marketingbureauer uden teknisk indsigt. Ligesom der heller ikke længere er plads til it-nørder uden forretningsmæssig forståelse.

Novicell har opnået den højeste kreditværdighed efter Soliditets kreditvurderingsskala, AAA.

 

Samarbejdspartnere -cms

 

 

TIPS TIL DIN FORRETNING ONLINE ?

Vil du have tips og tricks til din forretning online?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev med gode råd til at optimere din webløsning, få mere trafik og øge antallet af konverteringer. Du bliver også inviteret til gratis seminarer.