Novicell er Forretning Online

Novicell er et danskejet, digitalt bureau med 75 medarbejdere, som har eksisteret i 16 år. Vores mission er kort fortalt at hjælpe virksomheder med at skabe forretning online.

Fundamentet for dette er at have et solidt kendskab til vilkårene for kundernes forretning - og naturligvis at have de tekniske kompetencer på plads. Vi oplever store fordele ved at have ledelsesrådgivning, marketingekspertise, kreative design- og tekstressourcer i samme hus som vores stab af tekniske projektledere og softwareudviklere.

Se mere om Novicells forretningsområder

 

Et par af vores samarbejdspartnere

Umbraco Certified Gold Partner

Novicell har 35 udviklere med grundig kendskab til Umbraco systemet, og vi har været Umbraco Gold Partner siden 2011. 

Vi har udviklet over 150 Umbraco-løsninger, kender altid systemets nyeste udviklingsmulighederne, og vores udviklere er i tæt samarbejde med Umbraco community’et.

Dynamicweb Solution Partner

Novicell indgik 1. september 2010 et partnerskab med Dynamicweb CMS og er i dag Dynamicweb Solution Partner. Vi har en dedikeret Dynamicwebafdeling i huset for at imødekomme efterspørgslen fra markedet.

uCommerce Platinum Partner

Novicell indgik i 2013 - som det første webudviklingshus i Danmark - en Platinum Partner aftale med e-handelssoftwarehuset uCommerce. 

Vi har udviklet adskillige webshops på netop uCommerce.

Google Partner Bureau

Google partnerskabet dokumenterer, at Novicells medarbejdere har en solid erfaring med Googles annonceringsprogrammer og værktøjer.

    

Årsregnskab

Stabilitet har altid været en vigtig faktor for Novicell. Derfor er strategien fornuftig vækst uden alt for store armbevægelser.

Overskudsgraden har været stabil omkring 15% alle årene - og det er for Novicell langt vigtigere end vækst.      

    

Gazelleprisen

I både 2013 og 2014 er Novicell kåret som Gazellevirksomhed.

   

Dem støtter vi

Projekt Zambia

Novicell støtter foreningen Eventures projekt Zambia - en passioneret projektgruppe, der opbygger og driver en zambiansk efterskole. 

Hospitalsklovne

Novicell støtter op om Danske Hospitalsklovnes arbejde for at hjælpe syge børn med at lægge afstand til deres egen situation og være børn som andre børn – i glæde, leg og latter.

Team Rynkeby 

Hos Novicell støtter vi velgørenheds-cykelholdet Team Rynkeby og deres store indsats for, at endnu flere børn overlever kræft i fremtiden. 

Lokale støtteprojekter

Novicell går op i lokale foreninger og kulturinstitutioner. Derfor er vi bl.a. stolte sponsorer af AGF, AROS, Lyseng Idrætscenter, Ree-Park og det nye Moesgaard Museum

 

 

 

 

TIPS TIL DIN FORRETNING ONLINE ?

Vil du have tips og tricks til din forretning online?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev med gode råd til at optimere din webløsning, få mere trafik og øge antallet af konverteringer. Du bliver også inviteret til gratis seminarer.