Mobile løsninger

App's, HTML5, hybride løsninger - eller hvad?

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt fremtiden er ankommet eller ej, så tjek i din Analytics hvor stor en del af din trafik, der kommer fra mobile enheder.

Når du har gjort det, så ved du at mobile websites og applikationer indtager en overraskende stor del af online verdenen. Derfor bør du overveje, hvordan din virksomhed får gavn af de mobile muligheder.

Men det er ikke det samme som uden omtanke at kaste sig ud i udviklingen af en app til iOS eller Android.

Hvad skal du overveje inden ny mobil løsning?

Først bør du sikre dig, at dine kunder oplever dit website funktionelt og flot i en mobil browser. Ind med HTML5 og ud med Flash - eksempelvis.

Dernæst bør du overveje om et mobilt website løser dit behov. Det er somme tider ikke muligt på grund af krav om offline tilgængelighed eller adgang til mobilens kernefunktioner.

Derefter kan du tage en beslutning om at samarbejde med Novicell om at bygge en app. Og det kan du gøre helt trygt - Novicell har produceret apps til nogle af Danmarks største virksomheder. 

TIPS TIL DIN FORRETNING ONLINE ?

Vil du have tips og tricks til din forretning online?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev med gode råd til at optimere din webløsning, få mere trafik og øge antallet af konverteringer. Du bliver også inviteret til gratis seminarer.