Søgemaskineoptimering (SEO)

Vil du være synlig på nettet?

Indholdsbaseret søgemaskineoptimering er en vigtig forudsætning for at blive fundet på internettet. Vi hjælper med at justere websiderne teknisk og indholdsmæssigt, så dine placeringer i søgemaskinerne forbedres:

  • SEO Analyse
  • Opstilling af målsætninger
  • Optimering af søgeord
  • Uddannelse af redaktører og udviklere
  • Fokus på øget trafik og konverteringsfrekvens

SEO analyse

Søgemaskineoptimering starter som regel med en SEO analyse af din eksisterende webside. Omfanget svinger fra et par timers mundtlig rådgivning til en mere omfattende teknisk analyse, der rapporteres skriftligt.

Herefter påbegyndes den egentlige optimering, der foretages enten af Novicell, virksomheden selv eller af jeres øvrige webpartnere.

3-trins-raket

Når Novicell arbejder med søgemaskineoptimering, benytter vi os af en 3-trins-raket, der analyserer tre parametre bestående af indhold, teknik og popularitet.

Dette er den optimale model. Men i mange tilfælde, vælger vi at fokusere på ét af de tre trin. Fx kan man nøjes med at kigge på den tekniske side af websitet, hvis det skønnes, at det er dér, der er mest at hente. 

Novicell bruger ingen gråzoner!

Der er ingen let vej til at blive fundet i søgemaskinerne. SEO kan være en lang og sej proces, der kræver tid og tålmodighed, men når effekten af SEO slår igennem vil du opleve stigninger i den organiske trafik.

Novicell benytter sig på intet tidspunkt af gråzoner til at optimere vores kunders websites. Vi ved hvor vigtig vores kunders onlinetilstedeværelse er, og tillid er et nøgleord når en så vigtig del af forretningen bliver overladt i vores hænder.

 

Tag kontakt, og få hjælp til søgemaskineoptimering

TIPS TIL DIN FORRETNING ONLINE ?

Vil du have tips og tricks til din forretning online?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev med gode råd til at optimere din webløsning, få mere trafik og øge antallet af konverteringer. Du bliver også inviteret til gratis seminarer.