Virksomhedsspecifikke kurser 

Kurser der er skræddersyet til din virksomhed 

Novicell tilbyder nu kurser, der er skræddersyet til din virksomhed. Kurserne giver jer dybdegående indsigt i jeres nuværende tilstedeværelse på nettet, samt uddanner jer i at optimere på virksomhedens online markedsføring.

Novicell udbyder som standard følgende fem kurser:


Fordelene ved et virksomhedsspecifikt kursus

Kurset er skræddersyet til din virksomhed og jeres eksisterende markedsføringsmix. Det betyder, at I med det samme kan implementere de nye tiltag, som vi finder frem til under kurset. I løbet af kursusdagen analyserer og diskuterer vi jeres nuværende online tilstedeværelse, giver konkrete råd til fremadrettet markedsføring og uddanner jer i brugen af relevante værktøjer. 

En fælles kursusdag sikrer også, at du og dine medarbejdere får en fælles forståelse af de udfordringer og muligheder, som I står over for online.


Praktiske oplysninger

Kurset foregår i en kombination af oplæg, undervisning og dialog, som naturligvis tager udgangspunkt i jeres virksomhed. Kurset afholdes over en dag fra kl. 9.00-15.00 hos Novicell på Oddervej 157, 8270 Højbjerg. Skulle I have andre ønsker, finder vi også ud af det.

Novicell søger for frisk frugt, kaffe/the, kage og frokost, der er tilberedt af vores egen kok.

Undervisere

Kurset holdes af Novicells online marketing eksperter

Pris

Kurset afholdes for 1-4 medarbejdere, og koster 11.995 kr.

TIPS TIL DIN FORRETNING ONLINE ?

Vil du have tips og tricks til din forretning online?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev med gode råd til at optimere din webløsning, få mere trafik og øge antallet af konverteringer. Du bliver også inviteret til gratis seminarer.