Digitale konsulentydelser

Onlineløsninger med et forretningsmæssigt udgangspunkt

Novicells konsulentafdeling arbejder med foranalyser, markedsanalyser, business-cases og kravspecifikationer i tæt samarbejde med de forretningsansvarlige fra kundesiden. Medarbejderne i konsulentafdelingen har en tung ledelsesmæssig baggrund og erfaring i facilitering af workshops, analyser samt professionel mundtlig og skriftlig overlevering af konklusioner og implementeringsplaner.

Hos Novicell lægger vi vægt på at have et solidt kendskab til kundernes behov og forretningsvilkår, for at kunne udvikle velfungerende it-løsninger. Vi tror på, at vi ud fra det kendskab skaber gennemtænkte og velovervejede løsninger, som passer til kundernes forretningsmæssige muligheder.

Novicell har således både en forretningsmæssig og en teknisk tilgang til udviklingen af it-løsninger; en tilgang som viser sig i alle faser af samarbejdet med vores kunder.

TIPS TIL DIN FORRETNING ONLINE ?

Vil du have tips og tricks til din forretning online?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev med gode råd til at optimere din webløsning, få mere trafik og øge antallet af konverteringer. Du bliver også inviteret til gratis seminarer.