Novicell skaber forretning online

Digitalt bureau - med begge ben på jorden

Digital strategi

Novicell har i over 15 år hjulpet virksomheder til markante resultater online. Nu har vi samlet alt vores viden i en praktisk og resultatorienteret metode.

Vi hjælper med at skrue jeres unikke, digitale strategi sammen, så I træffer de rigtige valg online, der giver fordele i forhold til konkurrenterne.

Softwareudvikling

Vi plejer at sige, at vi kan bygge alt det, der kan ses i en browser. Novicell er CMS-uafhængige og håndterer såvel .net som php, og udvikler webløsninger i bl.a. UmbracoDynamicWebDrupal og Sitecore.

Vi udvikler også andre større softwareløsninger og er på hjemmebane inden for e-handelsløsninger med kompleks integration.

Vores projektledere og udvikler arbejder alle i samme Scrum-baserede metodeapparat. Det sikrer, at kunderne kan følge med i, og vælge at deltage aktivt i udviklingen af løsningen.

Digitalt design

Digtalt design er i dag meget mere end æstetik og websitets look'n'feel. Vores designafdeling arbejder foruden den kretaive designproces med UX og konverteringsoptimering. Vi designer direkte i browseren, så kunder allerede ved første kundemøde kan klikke sig rundt i html'en.

Online markedsføring

Afdelingen har lang erfaring med online markedsføring og søgemaskineoptimering for både danske og internationale virksomheder.

Optimeringen foregår på tværs af værktøjer og medier, og omhandler ikke kun Google Adwords og men også for eksempel affiliates, søgemaskineoptimering (SEO), e-mail markedsføring, optimering af landing pages, trafikanalyser, sociale medier osv.

Online markedsføring handler om meget mere end teknik, og vi lægger stor vægt på, at vores konsulenter også besidder en høj markedsføringskompetence og -erfaring. Så kunden får sparring i relation til budskaber, målgrupper og konkurrenter.

Hos Novicell afregner vi kun i timeforbrug, da vi mener, at medieprovision slører troværdigheden i rådgivningen.

Drift, hosting og support

Novicell tilbyder at varetage driften af kunders it-løsninger i vores eget driftsmiljø, hvilket giver virksomheden den fordel, at hele ansvaret for løsningen er placeret ét sted.

Den fysiske sikkerhed håndteres i samarbejde med et eksternt datacenter, der garanterer forhold som båndbredde, strømsikkerhed, redundans osv.

Det er ligeledes Novicells hosting afdeling, der varetager den løbende support, og sidder parat ved telefonerne når der skal gives gode råd til den efterfølgende brug af løsningerne.

 

 

TIPS TIL DIN FORRETNING ONLINE ?

Vil du have tips og tricks til din forretning online?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev med gode råd til at optimere din webløsning, få mere trafik og øge antallet af konverteringer. Du bliver også inviteret til gratis seminarer.