Google AdWords - online annoncering

Mød dine kunder online med Google AdWords

Ca. 80% af alle informationssøgninger på et produkt eller en serviceydelse starter med en søgning online.  De fleste kunder anvender Google som deres foretrukne søgemaskine. Netop derfor er online markedsføring med Google AdWords vigtig for din forretning når du skal foretage online annoncering.

Med en Google AdWords konto målretter du din online markedsføring på baggrund af dine kunders søgeord (Google Søgenetværket), dine kunders interesser (Display Netværket) og din kunders færden online (Display Netværket & Remarketing).

 

Kom godt i gang med Google AdWords

 AdWords-support hos Novicell

  • Intro til AdWords
  • Foranalyse
  • Gennemgang af konto
  • Tilretning af AdWords konto
  • Tips & tricks
  • Løbende optimering
  • Rapportering
  • Online markedsførings-sparring

 

Google AdWords

Novicell er Google AdWords Specialister

Novicells online markedsføringsteam har mere end 13 års erfaring med håndtering af Google AdWords kampagner. Vores online markedsføringskonsulenter er alle uddannet i Google AdWords optimering.

Vi håndterer administrationen af Google AdWords for en lang række kunder og har derigennem sikret vores kunder en markant synlig tilstedeværelse online og en forbedret forretningsmodel. Vi kan derfor med rette kalde os for AdWords specialister.


 

Savner du inspiration til nye AdWords annoncetekster?

10-tips -adwords -annoncer

 

Få 10 gode råd til optimering af dine AdWords annoncer

 


Sådan arbejder vi med AdWords

Hos Novicell arbejder vi strategisk og struktureret med Google AdWords. Som enhver anden form for markedsføring, så er strategien og fundamentet for enhver marketing kampagne afgørende for succes.

Vi strukturerer Google AdWords kampagner korrekt fra starten. I samarbejde med kunden gennemgår vi grundigt virksomheden, website, produkter og målsætninger.

Hos Novicell optimerer vi Google AdWords mod de mål for konverteringer, som vi - i samarbejde med kunden - opsætter i Google AdWords og Google Analytics. De fleste kunder vil opleve, at en optimeret Google AdWords kampagne giver bedre return on investment (ROI) end hovedparten af andre annonceplatforme.

Google AdWords Best Practice

Når du samarbejder med Novicell omkring AdWords annoncering, får du:
 

√   Effektiv struktur på AdWords kampagner på basis af Best Practice

√   Løbende rapportering, så du kan følge din investering i Google AdWords

√   Forbedringsforslag til dine Landing pages, så de konverterer bedre

√   Løbende optimering af AdWords kampagner mod forretnings-mål

√    AdWords i bannere og re-marketing

√   Løbende justering af annoncer, søgeord m.m. sikrer forbedret ROI

√   Ejerskab over din AdWords konto.  Du kan selv overtage kontoen, når/hvis du ønsker det

 

Få hjælp til Google AdWords - Kontakt Novicell

 

Sådan fungerer Google AdWords

Dine AdWords annoncer kan blive vist flere steder online. Typisk bliver AdWords annoncerne vist i Googles søgeresultat (SERP – Search Engine Result Page), hvor Google ofte viser tre AdWords annoncer øverst på siden og op til syv AdWords annoncer i højre side. I dag er Google ligeledes begyndt at vise annoncer nederst i søgeresultaterne. 

Serp _650x

AdWords annoncering kræver løbende optimering

Måden hvorpå Google viser annoncer justeres løbende. Derfor er det afgørende for din succes med online markedsføring via AdWords, at du løbende følger med i opdateringer omkring Google AdWords og på baggrund heraf optimerer dine AdWords annoncer.

Kontakt Novicell for en uforpligtende snak omkring din online markedsføring og hør mere om vores tilgang til Google AdWords og vores Google AdWords support. Vi viser også gerne nogle af de resultater, vi har lavet for andre kunder. 

 

Mere om Google AdWords

Google Display annoncering

AdWords kampagner kan også vises som bannerannoncer på udvalgte sider på nettet, eller websider der skriver om de emner, som dine kunder interesserer sig for.  Du kan med andre ord målrette din annoncering på baggrund af søgeord, websider og interesseområder. Google kalder dette for Display annoncering.

Remarketing

Et af de nyere Buzz words inden for online marketing er remarketing. Re-marketing virker igennem en cookie på kundens maskine, som giver mulighed for målrettet annoncering mod de grupper af personer, der allerede har vist interesse for dit website, produkter eller nyhedsbrev.

Med remarketing kan du således målrette dine AdWords kampagner mod den målgruppe, som har været tæt på at foretage en konvertering på dit website. Med et udvidet script på din hjemmeside, bliver du klar til at målrette dine AdWords kampagner med remarketing. Kom i gang med remarketing.

 

Få hjælp til Google AdWords - Kontakt Novicell

 

Partner Badge -Horizontal