Seminarer i 2014

Gratis morgenmøder med tips til forretning online

Vi arbejder i øjeblikket på at sammensætte en ny seminarrække til efteråret 2014. Tilmeld dig vores nyhedsbrev - og du er den første til at modtage seminarinvitationer fremover.

Hvad det handler om? Du kan se en vores tidligere seminarer og få en idé om, hvilke emner, vi kommer omkring.

Om seminarerne

Seminarerne foregår som et oplæg til dialog, og der vil efterfølgende være mulighed for en 1-1 samtale. Kontakt Mette Skole Mikkelsen for yderligere information på tlf. 86 19 05 50 eller msm@novicell.dk

Du får naturligvis også dagens materiale/præsentation tilsendt efterfølgende.

Seminar Collage 650x 113

Målgruppen

Den primære målgruppe for vores seminarer er ansvarlige for online forretningsudvikling og marketing/salg i større virksomheder. Interessen overstiger ofte antallet af pladser, så vi forbeholder os ret til at reservere til deltagere fra denne målgruppe.

Det er gratis at deltage, men vi har et noshow fee på kr. 500,-, hvis du ikke melder afbud. Læs evt. om vores tidligere seminarer.

Andre kurser og webinarer

Vi afholder også længere kurser, hvis du vil lidt mere i dybden med de forskellige emner - med fokus på netop din virksomhed. Se mere om vores online marketing kurser.

Alternativt er vores webinarer om forretning online måske noget for dig?

TIPS TIL DIN FORRETNING ONLINE ?

Vil du have tips og tricks til din forretning online?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev med gode råd til at optimere din webløsning, få mere trafik og øge antallet af konverteringer. Du bliver også inviteret til gratis seminarer.