Culture Score Card

Den norske forening Forum for Kultur og Næringsliv har i juni 2010 lanceret et nyt værktøj til kvalitetssikring af kulturprojekter. Norges kulturminister Anniken Huitfeldt deltog i præsentationen af værktøjet, som er en webbaseret evalueringsløsning udarbejdet af Novicell.

 

Her er nogle af løsningens features:

Projektgruppen kan selv sammensætte og vægte succeskriterierne
Brugerfla... Læs mere

Lav virksomhedens online julekalender

En julekalender skaber dialog med kunderne og giver positiv opmærksomhed til virksomheden og jeres produkter. Det er et effektivt værktøj til indsamling af permissions og leads både i btc- og btb-sammenhænge. Du kan allerede nu planlægge din online julekalender i samarbejde med Novicell. 

Julekalendere involverer deltagerne endnu mere end almindelige... Læs mere

Google Instant - hvad betyder det for din virksomhed?

Inden for en kort periode vil Google lancere Google Instant i Danmark.

Konkret betyder det, at Google præsenterer søgeresultater og Google Adwords, imens brugeren taster sine søgeord. Søgeresultaterne vil derfor være meget dynamiske, alt afhængigt af hvor meget brugeren skriver. 


HVAD BETYDER DET FOR DIN VIRKSOMHED?

H... Læs mere

Fogbugz giver overblikket

Novicell implementerer i øjeblikket projektstyringsværktøjet FogBugz i vores daglige arbejde.

FogBugz er tænkt som et fælles omdrejningspunkt for projektlederen og -medarbejderne, men fordelen ved programmet er, at også kunden kan være en aktiv del af projektet.

FogBugz synliggør alle dele i processen, så alle brugere løbende følger fremdrift og ressourceforbrug. Alle relevan... Læs mere

Novicell er certificeret Umbraco-partner

Open source CMS-løsninger udbydes af stadig flere webudviklings-virksomheder. Derfor er det vigtigt at undersøge udbyderne grundigt, så du vælger den mest kvalificerede samarbejdspartner. Spørg derfor ind til andre cases samt medarbejder- og virksomhedscertifikater.

Novicell er netop blevet certificeret partner i Umbraco, hvilket dokumenterer omf... Læs mere

Google fjerner varemærkebeskyttelse i Google

EU afsagde inden sommerferien en interessant dom med relevans for online markedsføring. Det bliver nu nemmere for 'snyltere' at udnytte varemærker til at skabe salg og trafik til deres egen website - og tilsvarende mere problematisk for virksomheder at beskytte deres brand.

Kendelsen fra EU betyder, at Google ikke har ansvaret for, at deres... Læs mere

TIPS TIL DIN FORRETNING ONLINE ?

Vil du have tips og tricks til din forretning online?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev med gode råd til at optimere din webløsning, få mere trafik og øge antallet af konverteringer. Du bliver også inviteret til gratis seminarer.