Forretning Online 2014

23. og 25. sep. afholder Novicell for 4. gang konferencen: Forretning Online.  Der er netop åbnet for tilmelding - og indtil d. 1. sep. til early bird pris.

Professionel Event Management

Novicells eventmodul til Umbraco CMS sikrer let og smertefri håndtering af eventtilmeldinger direkte gennem websitet. Modulet undeholder bl.a. deltager-login. Få en gratis demo.

Social Wall

En social wall er oplagt for virksomheder, som bruger flere sociale medier - og som har aktive kunder også. Når du i forvejen bruger meget tid og energi på indhold på de forskellige platforme, giver det god mening at overføre aktiviteten til dit websitet. Se eksempel fra Hotel Vejlefjord

Citation og lokale søgninger

‘Citation’ defineres som ‘ benævnelse’ (fremover blot Citation) af din virksomheds navn og adresse på andre websider, selvom der ikke er noget link til dit website. Google vil i fremtiden lægge mere og mere vægt på Citation Building i forhold til Linkbuilding, så det er en god idé at lægge en lille indsats her.

TIPS TIL DIN FORRETNING ONLINE ?

Vil du have tips og tricks til din forretning online?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev med gode råd til at optimere din webløsning, få mere trafik og øge antallet af konverteringer. Du bliver også inviteret til gratis seminarer.