Designing in the Browser

Novicells designafdeling, Beneath, har siden årsskiftet arbejdet med en ny designmetode, hvor websites designes direkte i browseren - og ikke i Photoshop. Både JYSK og KILROY er godt tilfredse med udviklingen.

Nye idéer til AdWords

Ved at placere Google AdWords annoncer i en anden kontekst end normalt, kan du sikre din virksomhed en plads i kundernes bevidsthed - allerede inden de går ind i købsfasen.

Adyen online betalingsløsning

Novicell har gode erfaringer med de gængse danske betalingsløsninger, men vi ønsker altid at afprøve nye muligheder og synes, Adyen er et rigtig spændende alternativ. Vi vil derfor gerne dele ud af vores erfaringer i artiklen her.

Umbraco SEO Checker

Er du webredaktører på et Umbraco website? Så prøv værktøjet SEO Checker, som giver et hurtigt overblik over SEO issues på dit website - og sparer tid og ressourcer.

7 typiske AdWords fælder

I artiklen her gennemgår vi 7 fejl, som vi ofte ser i virksomhedernes AdWords-konti. Det er heldigvis let at ændre indstillingerne og forbedre udbyttet af din annoncering.

Smukfest live med nyt medlemssystem

Memba.dk hedder den omfattende medhjælperdatabase til Smukfest, der netop er færdigudviklet. Festivalen er klar til at invitere de første frivillige til sommerens festival indenfor.

TIPS TIL DIN FORRETNING ONLINE ?

Vil du have tips og tricks til din forretning online?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev med gode råd til at optimere din webløsning, få mere trafik og øge antallet af konverteringer. Du bliver også inviteret til gratis seminarer.